About StyleJunkie - LAURA LAWAETZ

11188351_925711600815022_8392775647054430637_n

Jeg hedder Laura Lawaetz, er 30 år gammel og til daglig arbejder jeg som Digital Director for ELLE hos Aller Media. Jeg bor i Skovshoved og så elsker jeg mode og god stil!

Stil er for mig noget meget personligt og jeg er fascineret af alt det vi indirekte udtrykker med den måde vi klæder os på. Jeg elsker (selvfølgelig) at shoppe, og jeg glæder mig til at se de nyeste kollektioner på catwalken, men stil handler ikke om at eje sæsonens it-bag… det handler om den måde den bæres på!

Som the grand lady of fashion Coco Chanel engang udtalte

“Elegance does not consist in putting on a new dress”.

Indholdet på bloggen er derfor en blanding af min stil, andres stil, ønsker, inspiration og egentlig alt hvad der i min optik er god stil! Jeg håber I vil læse med, lade jer inspirere og dele jeres meninger om mode og stil…både når I er enige og uenige!

Og for lige at citere den skønne Coco endnu en gang:

“Fashion fades, only style remains the same”

Xx Laura

Powered by