48 hours in London

Et lille recap af min weekend i London. Det gik lynende stærkt, og jeg elsker derfor at lave de her små dagbøger, hvor jeg kigger tilbage på alt det vi faktisk nåede… Og denne gang har jeg et par deciderede must-sees til alle der er så heldige at turen går til London i den nærmeste fremtid…

London-guide-laura-lawaetz-daylesford-gucci-pizza-east-spring

For det første så vi Rolling Stones udstillingen på Saatchi Gallery, hvilket er en af de mest cool udstillinger, jeg har set længe! Udstillingen var bygget op med masser af insiderviden, gamle videoklip og ikke mindst deres scene-kostumer fra både 70’erne, 80’erne 90’erne osv.! Det gav lige en ekstra dimension at vi havde læst det nyeste engelske Vogue, hvor Kate Moss netop har stylet deres tøj i en modeserie med sig selv… To-die-for lækker, som I nok kan forestille jer!

Og så var der Vogue 100 udstillingen på National Portrait Gallery. Behøver jeg at sige at det også er et totalt must-see? Jeg så den sammen med min moster og gudmor – for dem var det totalt trip down memory lane og jeg slugte alle deres historier, men udstillingen er helt bestemt for alle aldre. Virkelig sjovt at se hvordan forsiderne har ændret sig igennem tiden og se alle de bedste billeder af Vogue-ikoner som Twiggy, Dianna, Erin O’Connor, Grace Coddington og selvfølgelig Kate Moss. Også interessant at følge tiden før 2. verdenskrig, magasinerne under krigen, der tydeligt var præget af krig og politik og selvfølgelig efterkrigstiden med New Look etc.

Man måtte desværre ikke tage billeder på nogle af udstillingerne… prøvede lige et par gange, men var seriøst ved at blive smidt ud.

Nåede også lidt power shopping på Sloane Street, weekend brunch med familien, en tur forbi Daylesford på Pimlico og en frokost i solen på Pizza East i Notting Hill med min veninde Linn.

Elsker weekendture. Der er ikke noget bedre end at starte en ny uge høj på oplevelser.

xxxxx

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by