5 musthaves when you are pregnant

Man kan komme virkelig  langt med almindeligt tøj i løbet af en graviditet, så længe man går efter de rette styles (som jeg har skrevet et helt indlæg omkring her), men der ér bare nogle gravid basics, som man bør investere i før eller siden. Items der gør morgenerne nemmere, tøjkriserne færre og dagene mere behagelige. Jeg mener personligt at følgende fem items er det perfekte supplement til den “almindelige” garderobe.

Grey MAMA skinny jeans from H&M //Maternity jeans from QUEEN MOM // Slim black maternity jeans MAMALICIOUS

Gravidjeans: du kan være heldig at have et par lavtaljede / stretchy jeans, der passer igennem meget af graviditeten, men et enkelt eller to par gravidjeans, er virkelig gode tilføjelser til garderoben. Det kan være grænseoverskridende for mange og føles som dumme penge, når man ved at det er en af de ting, man helt sikkert ikke gider at bruge igen efter graviditeten, men eftersom de fleste par gravid jeans kun koster imellem 200 og 600 kroner er det virkelig et køb, man bør unde sig selv. Jeg er selv virkelig glad for de her fra H&M og de her fra Enula9, men mit råd vil være at tage ind i butikken og prøve dem! Du skal kun have et eller to par, men de skal til gengæld være den rigtige farve ift din garderobe og sidde helt perfekt.

Pssst … er du under 30 uger henne, så køb dem lige nummeret større end du umiddelbart tænker 😉

2. Gravidstrømpebukser: Til kjoler og nederdele er det uundværligt med gravidstrømpebukser, der dækker hele maven. Se fx her hos Enula eller H&M her

Heal ‘lace strap’ top MAMALICIOUS  // Heal top MAMALICIOUS // MAMA 2-pack maternity tops H&M

3. Lange undertrøjer: Undertrøjer der dækker hele maven samt den meget lavtsiddende  snydeknap i gravidbukserne (der er ingen grund til at afsløre for meget), er et musthave. Både som et ekstra lag her om vinteren, men også hvis du ønsker at bære en semi-åben skjorte,, der kun er knappet ved brystet (som beskrevet og vist her). Mamalicious laver nogle virkelig gode nogle, og det er dem jeg selv sværger til, men H&M laver også nogle forskellige varianter. I bund og grund handler det om at undertrøjen skal være lang og tætsiddende, men da de ikke skal flagre under maven, er det ikke alle “ikke-gravid” undertrøjer der duer. Prøv dig frem eller gå efter en af dem ovenfor (Mamalicious’ fås både i sorte og hvide og med og uden blonder – se et udvalg her)

Bløde trusser: Og nej, de behøver ikke at være kæmpe og helt usexede. For mig har det fungeret fint med H&M’s  bløde hipsters – se fx her og her.

Madeleine ‘lace bra’ HEIDI KLUM // ‘Fast food’ t-shirt bra BOOB // ‘Fast food’ bra with no lining BOOB

Amme bh’er:  Brysterne vokser og kan være utroligt ømme og i stedet for at gå en størrelse op i alm undertøj under graviditeten for derefter at investere i amme bh’er når du har født, så køb allerede nu et par behagelige amme bh’er med god plads i. Det kan godt betale sig at gå efter minimum een smuk blondesag og een helt behagelig bomuldssag. Jeg synes personligt at Heidi Klum’s ammebh’er er de bedste indenfor blondekategorien (da de sidder godt på mig og er helt bløde på indersiden) og at Boob’s er de bedste indenfor basic kategorien (som du nok får mest brug :-)). Boob laver også en 24/7 bh/top, der er genial om natten – se mere her. Psst … tag dem til den store side, så du også kan passe dem, når mælken løber til og brysterne er helt ømme.

Det var mine fem musthaves til alle gravide. Selvfølgelig fås der også en masse forskellige gravidkjoler, gravid t-shirts osv., men da jeg personligt sværger mest til “almindeligt” tøj, er disse fem basics det perfekte supplement til gravidgarderoben. Det er også netop denne kombination Enula9 har specialiseret sig i, og uden at det skal blive en lang reklamesnak for dem, så kan jeg virkelig anbefale alle gravide at besøge deres lille butik på Østerbro. Enula har nemlig gjort arbejdet for dig og samlet de bedste gravid-basics med det lækreste udvalg af “almideligt tøj” til gravide fra mærker som Nué Notes, Mads Nørgaard, Aiayu og Kokoon, så man stadig kan føle sig lækker og fashionabel under sin graviditet … og hvem vil ikke gerne det 🙂

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by