7 AM SITUATION

[SPONSORED]

Har lige været ramt af sygdom herhjemme, og så bliver man jo sat helt ud af spillet. Med en lille en der ikke sover om natten, begynder jeg virkelig at forstå, hvad folk mener med, at det er hårdt at blive forældre. Min redning er helt klichéagtigt masser af kaffe, sukker og god makeup.

L’Oréals nye smarte Infallible Total Cover Concealer Palette dækker, hvad der dækkes skal, og de beige, grønne og lilla nuancer klarer alt fra røde plamager til mørke rande under øjnene.

Paletten er skabt i fine pastelfarvede nuancer, der hver har sin unikke funktion. Den beige skjuler små knopper og skønhedsfejl samt mørke rande under øjnene, den lilla giver huden glød og den grønne neutraliserer rødme.

Jeg bruger primært paletten til at dække de mørke rande under øjnene og give kinderne lidt glød, og her er særligt den beige og den lilla farve god at lægge under resten af makeuppen.

Jeg startede med at tage udgangspunkt i en illustration på L’Oréals hjemmeside og har efterhånden udviklet min egen teknik til at friske de trætte øjne op og lægge en makeup, der passer godt til mig i hverdagen.

Jeg starter med at påføre lidt beige farve med fingrene (alternativt kan man bruge en god svamp eller pensel), som jeg dupper på som to trekanter under øjnene. Dernæst påfører jeg en anelse lilla midt på kinderne samt panden og så masserer jeg farverne ind i huden. Den grønne farve bruger jeg kun i panden og på hagen (ønsker ikke at dække mine fregner selvom de er næsten usynlige på denne årstid), men har man tendens til lidt rødme på næsen, kan den med fordel også påføres her.

Jeg afslutter med lidt foundation og en anelse solpudder på kinderne. Et voilà! En (næsten) frisk og veludhvilet mor klar til dagens to-dos.

[SPONSORED BY L’OREAL PARIS]

Advertisement

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by