April baby!

Yay! Endnu et mirakel gemmer sig i min mave. Tiden er fløjet afsted her anden gang og jeg er faktisk allerede i 22. uge. Jeg har termin d. 7. april, så det bliver det man kalder en lille pseudotvilling til Lucca med kun 17 måneder imellem dem.

20-ugers scanningen sidste fredag viste, at vi skal have en lille dreng denne gang. Så fedt!! Ved faktisk ikke helt, hvad jeg håbede på, for det må virkelig også være fantastisk at have to piger – og for dem, at have en søster så tæt på, men jeg føler mig meget priviligeret over, at få mulighed for at få to børn og så en af hver. Jeg har selv en storebror, der kun er 20 måneder ældre end mig, så på den måde, virker det også meget naturligt.

Lucca with her baby brother wearing Huttelihut beanier, UGG boots and Moncler jacket

Til gengæld er det (næsten) forfra med alt tøj og udstyr (abe der holder sig for øjenene)!

Jeg må se at få lavet en lille secondhand shop med det tøj Lucca ikke kan passe længere – skal nok sige til, når jeg får taget mig sammen til at samle det og få taget billeder. Måske der kunne være noget for nogle af jeres små piger, niecer el.l.

Nu vil jeg hoppe i seng – det er langt over lillebrors sengetid 😉

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by