COMPETITION: WIN A MOROCCAN RUG

BENI OUARAIN COMPETITION LAURA LAWAETZ

Hvis der er noget der kan opgradere ens indretning, så er det et lækkert tæppe og vi er så glade for vores Beni Ouarain tæppe, der pynter i stuen. Det lå på første sal tidligere, men da vi er godt igang med at indrette børneværelse i det rum, drømmer jeg nu om at tilføje et af de smukke Boucherouit tæpper i lidt tøsede farver til vores pigeværelse.

BENI OUARAIN LAURA LAWAETZ BØRNEVÆRELSE

Jeg er derfor sindssygt glad for at få mulighed for denne konkurrence, hvor en af jer heldige læsere, netop kan vinde enten et Boucherouit eller Beni Ouarain tæppe fra Marokko Indretning i prisklassen ca. 3500 kr.

Sophia fra Marokko Indretning tager selv til Marokko flere gange om året og håndplukker og opkøber de originale håndlavede tæpper, som hun sælger videre her i Danmark – I kan se en stor del af udvalget på hendes hendes Instagram her og hjemmeside her

Gå ind på min Instagram @lauralawaetz, find billedet nedenfor og følg instrukserne for at deltage – jeg trækker en vinder allerede søndag d. 18., så skynd jer (vinderen får direkte besked og jeg skriver det også i kommentarfeltet på billedet.

BENI OUARAIN COMPETITION WIN

COMPETITION: INSTAGRAM @LAURALAWAETZ

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by