Bløde sommerben… Hele året!

Glatte bløde ben hele året? Det drømmer vi vist alle sammen om! Og permanent hårfjerning med laser er svaret… men virker det virkelig? Det er en relativt stor udskrivning, som man selvfølgelig kun vil prioritere, hvis det virkelig virker! Min mor har fået det lavet for nogle år siden og er helt sindssygt glad for det. Jeg har derfor selv drømt om at få det gjort i hundrede år, og nu har jeg endelig taget mig sammen …

nygart hårfjerning laser laura lawaetz stylejunkie

Jeg har endnu ikke svaret på, hvor godt det virker på sigt, for jeg er først lige gået igang. Men det lader til at det er meget effektivt. Jeg fik min første laser behandling af ben, bikinilinje og under armene for ca. 6 uger siden og det hele er væk nu.

Da der er flere hår i hver hårsæk, er det selvfølgelig ikke gjort med det. Det kommer det til at tage et par gange før de er væk permanent, men det tegner allerede virkelig godt.

De områder på kroppen med lysest hår er sværest at behandle, og mine ben kommer derfor til at tage 3-4 behandlinger før hårene er helt væk (det er lidt svært at sige præcist, da det er meget individuelt).
Men gud hvor er det allerede skønt! Ikke at skulle tænke på at shave eller waxe… og hvis man er vant til at bruge penge på waxing og først begynder at tælle sammen, hvor meget det egentlig koster, så kan det nærmest også betale sig at springe ud i dette (især hvis man også tæller svie og smerte med – av!)

Før jeg gik igang gjorde jeg en hel del research, og fandt frem til at der er virkelig meget forskel på maskinerne og behandlingerne fra klinik til klinik. Så hvis I overvejer at gøre det, så undersøg lige stedet og deres udstyr grundigt først!

Jeg endte selv med at vælge Nygart Privathospital i Ny Østergade (som også ligger i Lyngby og Aarhus). De er udstyret med IPL / lasermaskiner, der skulle være den mest effektive (samme type laser man bruger til at fjerne pigmentpletter med).

Desuden er fordelen ved denne type behandling at man får en helt hårfri periode imellem behandlingerne. Og ja, man må gerne shave indtil da… så ikke noget med at gå rundt med en bush i et år, imens man er under behandling.

En sidste ting, hvis I overvejer at gøre det, så bestil en gratis forundersøgelse nu! Så kan I nemlig lige nå at komme igang inden sommeren (imens huden er på sit aller blegeste) og så får I tilmed glæde af den hårfri periode over sommeren.

Psst… Bestil en gratis forundersøgelse hos Nygart Privathospital her eller google hårfjerning med IPL.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by