Let’s walk together for a good cause

Gå, gå, gå, som Esben Bjerre sagde til ELLE Style Awards. Og det er lige netop hvad jeg har foretaget mig i hele juli måned. Da jeg fik muligheden for at blive gå-i-forvejen ambassadør for ECCO Walkathon, der afholdes flere steder landet over fra d. 11. september og to måneder frem, var jeg meget hurtig til at sige ja!

Ecco Walkathon er blevet en tilbagevendende begivenhed, hvor man indsamler 7,5 kroner per kilometer man nedlægger og det kan hurtigt blive til en god sjat penge, penge der skal gå til SOS Børnebyerne eller Hjerteforeningen alt efter ens personlige ønske.

Det har været den bedste motivation og ikke mindst motion for mig i denne lidt overvægtige periode af mit liv, hvor jeg har lagt løbeskoene på hylden og skiftet de benhårde øvelser ud med mere skånsom træning. Jeg kan godt mærke at jeg ikke skal gå alt for langt, hvis jeg vil undgå for mange plukveer, men alt fra 2-12 kilometer om dagen er det da blevet til.

Det er faktisk virkelig sjovt at have en skridttæller på (eller bare følge med inde i den app der hedder Sundhed på telefonen). Jeg er blevet helt hooked på at følge med i, hvor meget jeg går. Fx var det sjovt at se, at nogle af de dage, hvor jeg gik aller mest, var på Roskilde Festival, hvor jeg gik over 10 kilometer hver dag.

Men ja, at gå er både skønt, smukt, virkelig god motion og altså også i en god sags tjeneste, hvis I tilmelder jer ECCO Walkathon i København, Odense, Aalborg eller Kolding!

Jeg skal selv gå med d. 11. september i København og glæder mig til at opleve dette mega seje initiativ, som afholdes for 17. gang i år! Personligt tror jeg at jeg vælger streetfood ruten (nårh ja, lidt sulten er man vel altid) eller den rute der hedder “bag kulisserne” … begge lyder virkelig cool! Håber på at se nogle af jer?

… fordi hvert skridt tæller!

Pssst… skoene  jeg har på på i videoen er den model der hedder Ecco Exceed.

Laura-Lawaetz_Stylejunkie_signatur (1)

[Sponsored by ECCO]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by