Lifesaver #preggostyle

De to seje piger Sofie Bentzen aka Healthjunkie og Alice Brunsøe, som jeg er så heldig at have kendt i snart 15 år, har netop lanceret det økologiske brand MÄT, og deres første produkt er allerede gået hen og blevet min faste daglige redning her under graviditeten!

Mat-foods-protein-bar-organic-natural-egg-white-snackbar-e1462886169849-1

Deres første produktlancering er nemlig en lækker og proteinrig snackbar der indeholder 20% protein og smager himmelsk. Selvom jeg stadig har det godt og ingen kvalme har haft, har jeg oplevet en del gange at blive ramt af en meget voldsom hovedpine her på det seneste og det bryder typisk ud, hvis jeg ikke får holdt mit blodsukker stabilt. Her er MÄTs proteinbar helt genial at have med i tasken.

Det er nemlig ikke en hvilken som helst bar… som nogle af jer måske husker, så har jeg faktisk ikke rørt sødemidler, siden jeg skrev dette indlæg i november sidste år, og jeg kunne derfor ikke drømme om at indtage en “almindelig” proteinbar der er proppet med unaturligt skidt og andre substitutter.

Men den økologiske MÄT bar er kun produceret af naturlige råvarer og den indeholder derfor hverken farvestoffer eller sødemidler. Alle barerne er desuden skabt ud af æggehvideprotein, hvilket er en af de aller bedst optagelige proteinkilder for kroppen.

Så preggo eller ej, den perfekte snack på farten! Der findes forresten tre smagsvarianter og de kan shoppes i udvalgte butikker samt online her.

IMG_7690-2.jpg

Pssst… læs mere om brandet og mød de to piger på ELLE.dk her

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by