Morning coffee #Lavazzadk

Hvad bedre end en kop friskbrygget kaffe til at starte dagen på?

I starten af min graviditet kunne jeg slet ikke drikke kaffe – det var helt forfærdeligt. Savnede det så meget, men jeg havde simpelthen ikke lyst. Efter de første tre måneder kom lysten heldigvis igen, men på en lidt anden måde end før… det skal ikke være hvilken som helst kaffe. Nu drikker jeg en enkelt kop eller to om dagen af den lækre slags, som jeg stornyder.

Det italienske luksusbrand Lavazza, som I helt sikkert kan genkende fra de sydlandske cafeer, har netop lanceret fire nye filterkaffevarianter på det danske marked.

IMG_0047

Lavazza, der en familieejet virksomhed fra Torino i Italien, har siden 1895 produceret kvalitetskaffe igennem fire generationer. Med de 4 nye filterkaffevarianter, Gran Aroma, Gran Selezione, Classico og Intenso, indtager de for alvor det danske marked.

Min yndlingsvariant lige nu er “intenso”, der er den stærkeste og mest fyldige af de fire varianter. Intenso passer perfekt til den måde jeg drikker kaffe på; nemlig med mandelmælk eller laktosefri mælk, som jeg varmer og skummer op. Caspar tager den med lidt letmælk eller helt sort… det håber jeg også at jeg bliver gammel nok til en dag 🙂


Lanceringen af Lavazza i Danmark, fejres lige nu med lidt forskellige konkurrencer på de sociale medier, bl.a. en konkurrence på deres Instagram i samarbejde med mig, hvor I både kan vinde 4 x store poser filterkaffe samt mine 2 yndlingskaffekrus fra Royal Copenhagen (værdi i alt ca. 1500 kr.).

Deltag på Instagram ved at følge @lavazzadanmark, finde posten med kaffen og kopperne og gøre som beskrevet på billedet.

Good luck!

IMG_7690-2.jpg

Sponsored by Lavazza

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by