Moroccan style and soon-to-be baby room

Kufferten er pakket og jeg er taget til Cannes på tøsetur … en noget anderledes tur end de sidste ti somre, hvor vi har været et større hold tøser på fest-tur med Baoli, rosé og beach clubs. Nu står den på ren afslapning og med to gravide og en nybagt mor plus baby, kan vi vist godt alle sammen regne ud, hvad der vil blive talt om på solsengen 🙂

Billedet er fra vores soon-to-be baby room i Skovshoved. Jeg havde værelset fyldt med tøj i starten, men nu har vi fået en snedker til at lave et stort indbygget skab på hele den ene væg, så nu kan alt mit lir gemmes helt af vejen, hvilket er helt perfekt, nu hvor vi snart får brug for det ekstra værelse.

Beni Ourain_marokko indretning tæpper_laura lawaetz

Har endelig fået fingrene i et af de smukke marokkanske Beni Ourain tæpper, der passer det perfekt på det lille ekstra værelset.

Jeg har købt det igennem Marokko Indretning, der har et lækkert og overskueligt udvalg af Beni Ourain tæpper til virkelig gode priser. For selvom det “bare” er gamle tæpper hentet hjem fra Marokko, er der virkelig meget forskel i både pris og kvalitet.

Sophia, der har startet Marokko Indretning, tager selv ned og håndplukker tæpperne og henter dem hjem og hun er liige kommet retur efter endnu en tur til Marokko. Det går virkelig stærkt, men lageret er ok fyldt op igen, så kig forbi hendes hjemmeside her eller følg marokkoindretning på Instagram her, hvis du også er på udkig efter lidt nyt til hjemmet.

Psst… lampen fra Gubi fik jeg af Caspar i fødselsdagsgave og skamlen er fra Rosmosegaard.

Laura-Lawaetz_Stylejunkie_signatur

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by