Mothers Day

[I samarbejde med Ro Copenhagen] 

Fra den dag jeg fødte Lucca, kunne jeg mærke, at jeg var blevet medlem af en helt særlig klub. Min nye titel som mor, gav mig direkte adgang til den meget eksklusive klub; mor-klubben. 

At blive mor, har for mig været det største i livet, og det er som om, at der mødre imellem er et helt særligt bånd. En respekt og en forståelse, man først ser og oplever, når man selv er blevet mor. Jeg synes personligt det er en enormt stærk og positiv følelse, og det var både blandt veninder, familie, kollegaer og sågar folk jeg ikke kendte, at jeg pludseligt oplevede dette.

Det er både de lange snakke om alt fra bøvser og bleskift, til første smil, første tand og første dag i vuggestuen med ens nærmeste og ens veninder. Men det er også det velmenende råd fra svigermor, når baby græder. Det anerkendende blik fra kollega, når man igen må smutte tidligt fordi ens vuggestuebarn har fået feber. Det medfølende blik fra andre forældre, når ens barn skriger på en flyver. Eller ekspedienten i en butik, der anbefaler skoene med velcro fremfor dem med snørrebånd – fordi hun taler af erfaring. 

Nogle kan måske opfatte især de sidste eksempler som irriterende eller bedrevidende … men det er synd, for så går man glip af meget. Kan man selv finde ud af at sortere i råd, kommentarer og anbefalinger, så har man nemlig SÅ meget at vinde – for mor-klubben taler altså af erfaring.

 

18 kt ‘Rock diamond ring’ and ‘Rock Diamond ring mini’ with diamonds from Ro Copenhagen.

Og så er der den relation, man pludseligt får til sin egen mor, når man har født. Eller skulle man sige videreudvikler (hvis man altså er så heldig stadig at have sin mor og at have hende tæt på sig). Jeg synes i hvert fald at mit eget forhold til min mor, har fået en helt ny dimension, efter Lucca og Willum er kommet til verden. Jeg elsker hende, respekterer hende og værdsætter hende på et helt nyt niveau. Og så har jeg brug for hende! Brug for hendes hjælp og hendes nærvær.

Ja der er mange grunde til at elske og værdsætte mor-titlen. Og med mors dag lige om hjørnet, er der også en god anledning til at huske at sige det og fejre det. Så husk Mors Dag på søndag d. 13. maj og markér det med et kort, et kys, en blomst eller måske et smykke.

Afhængigt af budget, er Ro Copenhagens smykker en virkelig lækker gaveidé, hvis man gerne vil give lidt ekstra. Jeg er selv så glad for ‘rock diamond” ringene, der symboliserer vores to børn Lucca og  Willum, men også deres fine bogstav-vedhæng (til ca. 1100) er en sød gave fra datter til mor eller måske fra far til mor (med børnenes forbogstaver). Tag et kig på deres webshop her for inspiration.

Gold and white gold pendants with diamonds from Ro Copenhagen

Og selvom de fleste kvinder elsker guld og diamanter, så ER det jo tanken der tæller. De fleste mødre bliver glade for opmærksomheden, og for at blive husket … men måske hun fortjener lidt ekstra i år?

[Sponsored]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by