Natural hair with Aura Botanica by Kérastase

Sponsored

Kérastase, der altid har været kendt for, at være et brand, der bare virker, har nu også bevæget sig ind på det bæredygtige marked. Et stort step for et brand, der kun gør tingene hundrede ti procent, og som netop ikke går på kompromis med funktionalitet og kvalitet.

Den nye serie Aura Botanica er det vellykkede resultat og med en bæredygtig produktion og naturlige og økologiske ingredienser, henvender produkterne sig til alle os, der både drømmer om smukt og glansfyldt hår og samtidigt gerne vil handle og forbruge med omtanke. Produkterne indeholder hverken silikone, parabener eller sulfater, men til gengæld en række naturlige og plejende ingredienser såsom kokos- og arganolie.

Jeg fik mulighed for at prøve hele produktserien inde hos Stuhr i København i sidste uge, og imens lille Lucca sov lur i sin barnevogn, fik jeg vasket håret i de lækre produkter, masseret hovedbunden og fønnet og stylet de lange lokker. Aaah!

Da min hovedbund (og i det hele taget min hud), har tendens til at blive tør, blev jeg anbefalet at tilsætte et par dråber af den lækre olie både i shampoo og balsam. Det lyder umiddelbart som om det kunne gøre håret lidt fedtet, men da den meget rensende shampoo ikke indeholder silikone, gav det faktisk en rigtig fin balance til mit lidt tørre hår og hovedbund.

Produkterne kan også bruges hver for sig, og jeg glæder mig til selv at eksperimentere med den nye produktserie, der indeholder følgende fire produkter:

BAIN MICELLAIRE (shampoo) // SOIN FONDAMENTAL (conditioner) // ESSENCE D’ECLAT (oil mist) // CONCENTRE ESSENTIEL (nourishing oil)

Og så dufter de himmelsk (og slet ikke kedeligt øko-agtigt). Elsker duften af nyvasket hår!

Pssst … Få 20% på de nye Aura Botanica produkter i alle Kérastase salonerne, blot ved at nævne dette blog post. Find din nærmeste Kérastase forhandler her.

[SPONSORED BY L’ORÉAL // KÉRASTASE]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by