My new signature scent

Er faldet for en ny duft. Har ellers sværget til Hermès Voyage i mange år (som jeg stadig elsker) og har kun brugt andre dufte sporadisk, men der har over det sidste års tid sneget sig en duft ind på badeværelseshylden, som er gået hen og blevet en ny favorit.

Duften hedder Pink Molécule og er fra det danske parfumebrand Zarkoperfume. Molekyleparfumen, der er skabt af parfumøren Zarko Pavlov, er interessant fordi den udvikler sig i forhold til den, der bærer dem. Og nok derfor er duften også lidt svær at beskrive og definere.

Pink Molécule 090-09 ‘eau de parfum’ from Zarkoperfume

Det startede egentlig med, at jeg ikke kunne holde almindelige parfumer ud under graviditeten, og jeg begyndte derfor at spraye lidt på tøjet. Jeg blev vild med at duften ikke var så kraftig og parfumeagtig. Den har lidt af det samme “tørre” ligesom Hermès Voyage, men tilsat noget sødt og frisk, hvilket jeg har studeret mig frem til er en kombination af hyldeblomst, pink molekyler, sort orkidé og mørke trænoter.

Mmm jeg er fan!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by