Rawsome breakfast

Så er der nyt fra min sunde favorit 42Raw i Pilestræde, der nu udvider både åbningstider og menukort, så det allerede fra idag er muligt at starte morgenen kl 8 med et sund skud energi med en af de (ekstremt dekorative) matcha, chia eller acail bows.

Jeg var forbi forleden og teste og kom til både at spise en hel chiagrød og en hel matcha bowl. Haha de smager jo såå godt…

42 raw chia matcha acai bowl

Matcha bowlen er meget a la acai bowlen (som I nok allerede kender) i konsistensen, topping etc., hvor chia bowl er meget mere grødagtig og lækker… nok min personlige favorit! Fik den med chokoladesmag, men fås også med hindbær og hindbær, så må ind igen og teste.

Psst… 42Raw indvier det nye menukort med 50 % rabat på alle bowls (Acai-, Matcha-, Granola- og Chia Bowl) i hele april måned på hverdage mellem kl. 8-10. Så det er bare om at komme afsted!

IMG_5088.JPG

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by