Signet ring from Ro Copenhagen

I SAMARBEJDE MED RO COPENHAGEN

Elsker signetringe! De er personlige og smukke og synes det er så fint at bære en ring på lillefingeren.

Jeg har længe drømt om at eje endnu en signetring i guld med diamanter til min venstre lillefinger, hvor jeg vil have mine børns initialer indgraveret, og da jeg så denne smukke ring fra det nye danske smykkebrand Ro Copenhagen, var det love at first sight.

Ro er et nyt dansk smykkebrand, der laver guld- og diamantsmykker og Helle, der er designeren bag mærket, anvender udelukkende 18 karat rød- og hvidguld samt diamanter af den fineste kvalitet (Top Wesselton-VS).

Den høje kvalitet gør at alle smykkerne er investeringer for livet – både prismæssigt men også kvalitetsmæssigt, da alle smykkerne er tidløse i designet og kan leve videre i generationer.

For mig er smykker noget meget personligt og det står altid på min ønskeliste til jul og fødselsdag. Det er en af de ting, der bare er så meget federe at få i gave, end at købe selv. De af mine smykker, der har en historie, er nemlig helt klart dem jeg er gladest for.

Derfor ved jeg også allerede nu, at mit ønske til min fødselsdag i april bliver, at få mine to børns forbogstaver indgraveret i ringen. Vi skal bare lige først have besluttet, hvad lillebror skal hedde … der er stadig 2-3 drengenavne i spil, så det er lidt spændende hvad der skal stå 🙂

Signet ring RO COPENHAGEN 18 kt gold with 31 diamonds – online here

Den fine signetring fra Ro har 31 diamanter i alt. 15 på hver side samt en ekstra diamant, nemlig Ros signatur-diamant, der er at finde placeret helt diskret på alle Helles smykker, som man kan fornemme på billedet ovenfor.

Med Valentines lige rundt om hjørnet, var det måske en idé at sende jeres mænd forbi Ros webshop (et lille hint skader vel ikke ;-)). De har også masser af fine vedhæng med bogstaver og diamanter samt et signetvedhæng, hvor der også kan indgraveres bogstaver el.l.

I SAMARBEJDE MED RO COPENAHAGEN

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by