Silky soft summer legs

Jeg gik igang med permanent hårfjerning hos Nygart på både ben, bikinilinje og under armene lige inden jeg blev gravid, og jeg er virkelig kommet langt nu (læs mit første indlæg her). Der er ikke mange hår tilbage og det er jo så skønt! Processen er selvfølgelig blevet en del forlænget – både pga graviditeten og liidt for mange solferier, men det går helt klart i den rigtige retning, og jeg behøver næsten ikke at shave længere. En enkelt behandling eller to mere og jeg er done!

Processen har slet ikke været slem, som jeg ellers havde frygtet. For modsat waxing, må man gerne shave ind imellem laser behandlingerne og man har tilmed en hårfri periode på 4-6 uger. Så ja, det eneste jeg fortryder er faktisk, at jeg ikke gik igang noget før!

For gud hvor havde jeg gået og overvejet det i mange år. Og da der sikkert er flere af jer, der også går rundt og leger med tanken, uden at få gjort noget ved det, ville jeg lige checke ind og tippe om at der lige nu er 50% på behandlingerne hos Nygart i hele juli måned!

Hvis man er meget solbrændt, kan det godt blive en udfordring at behandle benene lige nu, men armhulerne og bikinilinjen burde være okay for de fleste.

Book en tid eller en gratis forundersøgelse via deres hjemmeside her

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by