Singapore, baby!

Kufferten er pakket, vi er ankommet til Singapore og her er helt fantastisk! Så lækkert med lidt sol, sandaler og sommerkjoler.

Moroccan rug MAROKKO INDRETNING // Suitcase RIMOWA // Quilted bag ELLIES & IVY

Jeg var virkelig spændt på flyveturen på 12 timer, da det var Luccas første flyvetur overhovedet. Hun græd da vi ankom til terminalen, og de andre passagerer kiggede på os og tænkte shit (og det gjorde jeg også), men hun var heldigvis bare lidt overtræt og selve flyturen gik super godt! Over al forventning faktisk… der var lidt af hvert; både grin, gråd, prut, bøvs, hygge, leg og puttesove – som en dag i Skovshoved.

Jeg brugte virkelig mange af Christianes gode råd fra artiklen om at rejse med babyer på 3-5 måneder! Så mit bedste råd er faktisk at læse den (find den online her) – hun har taget højde for stort set det hele. Eneste forskel er at jeg stadig ammer, hvilket jo bare gjorde det endnu nemmere.

Desuden havde jeg fået anbefalet at vente med at boarde indtil til sidst, og det var seriøst et godt tip (for os i hvert fald). Vi var bogstaveligt talt de sidste, hvilket betød at Lucca lige fik en lur ved gaten, at vi slap for kø ved flyet, og at vi nærmest var klar til afgang, da vi satte os på vores pladser.

Og så kan jeg virkelig skrive under på Christianes frustration omkring turbulens (!!!), da jeg skulle tage hende ud af bassinetten og ned i selen hver gang, hvilket selvfølgelig resulterede i at hun vågnede. Åh!

Well, well, alt i alt gik det strålende og nu er vi her og stornyder det allerede.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by