Spring in my kitchen #greenliving

[I samarbejde med Georg Jensen Damask]

Så er foråret rykket ind herhjemme! Det kan godt være at det er minusgrader udenfor, men dagene er blevet længere og jeg kan mærke de lysere tider komme snigende.

Elsker alle nuancer af grøn i hjemmet og det gælder både planter og interiør. Et par gange om året skifter jeg gerne lidt rundt i vores “accessories” herhjemme (såsom puder, viskestykker, planter etc) og køber lidt nyt – det er en nem måde at opdatere hjemmet på og føle, der sker noget.

Colour block viskestykke i ”jade green’ GEORG JENSEN DAMASK // Linen karklude i ‘jade green’ GEORG JENSEN DAMASK

Har netop tilføjet et par lækre viskestykker og karklude fra Georg Jensen Damask, der lyser dejligt op i køkkenet. De kan både bruges på klassisk vis, men pynter også i en brødkurv eller på morgenbordet til at holde æggene og stempelkanden varm.

Psst … Er besat af kanelsnurrer, der heldigvis er begyndt at dukke op i flere og flere bagere. De her er fra Bread Station, der pt er min største weekend last.

[sponsored]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by