The little things in life #KildevældMoment

Ahh dejligt med ferie … Men også virkelig dejligt at være hjemme igen. Jeg glæder mig altid lidt til at komme på arbejde efter ferie og ikke mindst til at komme tilbage til rutinerne og min hverdag.

laura lawaetz yin yoga temple kildevaeld 42raw chia bowl

Jeg tror meget på at livet handler om at nyde hverdagen og ikke altid kun se frem til det næste store højdepunkt, den næste ferie eller bare den næste weekend.

Og selvom jeg elsker mit arbejde, så er det vigtigt for mig, at sætte fokus på de små dejlige ting, der giver mig overskud og glæde i en travl hverdag.

For nogle kan det være tandsmør på brødet, at sove en time ekstra, eller en telefonopringning til et familiemedlem på den anden side af jorden …

For mig kan det være den rolige tid om morgenen, når jeg står op i virkelig god tid og nyder min morgenmad i stilhed inden dagen for alvor skydes igang.

Det kan også være et iskoldt havbad eller yoga i smukke omgivelser – det fås ikke bedre end i mit lokale yoga studie midt på Bellevue Strand …

yin yoga bellevue beach strand templeyoga kildevaeld

Sundhed generelt giver mig glæde og velbehag og det er gået hen og blevet en uundværlig del af min hverdag.

For et års tid siden tog jeg også et valg omkring at udelade sødemidler helt fra min kost, hvilket betød no more Zero and no more Faxe Free. Jeg er derfor blevet virkelig glad for de nye Kildevæld med smag.

Kildevælds motto er netop at nyde livets små øjeblikke og med de tre nye varianter, Citron & Ingefær, Mango & Te og Mandarin & Fersken, er det ikke svært. De tre smagsvarianter er kun sødet med naturlige aromaer, en anelse fruktose og ingen kunstige sødestoffer.

De nye Kildevæld med blid brus har desuden et meget lavt kalorieindhold på kun 10 kcal per 100 ml … Perfekt alternativ til både almindelig og light sodavand og en god reminder om at sætte pris på og nyde de små ting i livet.

laura lawaetz yin yoga kildevaeld 42raw chia bowl

Hvad er mon det vigtigste for dig og din hverdag?

Laura-Lawaetz_Stylejunkie_signatur

[Sponsored by Kildevæld]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by