Weekend in Stockholm at Ett Hem

Aaah! Weekenden gik med en getaway til Stockholm med min mor, hvor den stod på ren afslapning. Det var min 60 års fødselsdagsgave til hende, at vi skulle opleve det velrenommerede hotel Ett Hem.

Som navnet antyder, har Ett Hem sat sig for at være et hjemligt luksushotel med alt hvad der dertil hører. Og hold da op, det levede op til forventningerne!

Aldrig har jeg besøgt et hotel så hjerteligt, hyggeligt, afslappende, luksuriøst og inspirerende sted på samme tid.

Indretningen har Ilse Crawford stået for og hvert eneste hjørne af hotellet – fra gårdhaven og udestuen til biblioteket, køkkenet, dagligstuen og værelserne er fuldstændig gudeagtigt indrettet. Ikke en stil man lige køber sig til eller kopierer, men en unik kombination af nyt og gammel, romantisk og nordisk, rustikt og moderne.

Vi fik både snakket, shoppet og spist god mad og jeg fik mig sågar både et langt karbad og en gravidmassage på hotellet.

Det var virkelig skønt med en weekend helt uden mommy duties og med tid til at hygge med min egen mor. Men hold da op, hvor havde jeg savnet Lucca – var hjemme igen søndag aften og nåede lige at putte hende. Lille mus.

Nu står den på modeuge de næste par dage – dog uden diverse aftenarrangementer for mit vedkommende. Kan alligevel godt mærke at der kun er lidt over to måneder til termin, så begynder at skulle tage den lidt med ro. Men et par shows bliver det da til 🙂

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by