Lucca's babtism and mexi party - LAURA LAWAETZ

Lucca’s babtism and mexi party

Så blev vores lille Luccamus døbt i lørdags og hendes fulde navn er:

Lucca Høgh-Lawaetz

Ikke nogle mellemnavne. Men til gengæld en sammensætning af begge vores efternavne.

Et stærkt navn synes vi, og så er det hendes helt eget!

Vi havde en smuk dåb i Skovhoved Kirke med familien, faddere, gudfar og venner.

Lucca var så nuttet i den fineste dåbskjole fra min mors familie, som jeg også selv blev døbt i i Rørvig Kirke for 30 år siden.

Vi havde allerede før Lucca kom til verden aftalt, at hendes barnedåb også skulle fejres med et brag af en fest! Så vi gik efter en lidt utraditionel barnedåbsfejring med stor mexikanerfest på La Banca om aftenen!

I kirken havde jeg valgt en hvid kjole med perlebroderi på ærmerne fra By Malene Birger og om aftenen havde jeg fundet en blomstret kjole fra Saks Potts, der passede ret perfekt til temaet.

Bordene havde A Table Story hjulpet med at dække og jeg var selv meget tilfreds med deres flotte arbejde – de er bare så sindssygt dygtige og professionelle!

Vi havde valgt mat sølvbestik, grå stofservietter og et hav af gamle glas i forskellige farver og størrelser.

De tog sig af alt hele dagen og vi kom bare en time før gæsterne og gik i ro og mag og lagde bordkort! Ge-ni-alt 😉

Ink Saloon havde desuden designet og printet både menu, bordkort og cocktailkort i det fineste mexikanertema med blomster og kaktusser, der passede til invitationerne.

Der var kaktusser, quiz, tequila shots, margaritaer, øl, tacos, sombrero’er, pinata’er og i det hele taget alt det, der hører sig til en god mexikanerfest!

Vi kunne ikke have ønsket os en bedre dag og aften for vores lille Lucca <3 Salud!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by