Eyes on: Hector & Havana - LAURA LAWAETZ

Eyes on: Hector & Havana

Har du også en forkærlighed for liberty print og baby kashmirtøj, så hold øje med det nye danske brand Hector & Havana, der lander i butikkerne til august.

Konceptet er stilrent baby- og børnetøj produceret i 100% kashmir tilsat et farverigt twist i form af smukke Liberty detaljer.

Bag Hector & Havana står to skønne piger, som jeg kender fra min gymnasietid. De har en baggrund som hhv revisor og sygeplejerske, men blev enige om for et års tid siden, at der manglede et enkelt og lækkert børnetøjsmærke. Resultatet er en helt ny børnetøjskollektion, der lander i butikkerne til efteråret. Mega sejt!

Fokus har været på at skabe en kollektion af “bestsellere” i smukke naturlige farver såsom beige og grå, der kan bruges til både drenge og piger. Enkelt og lækkert! Kollektionen er produceret af 100% cashmere Grade A, men det skarpe fokus på kvalitet fremfor kvantitet gør, at Hector & Havanas små cashmere styles kommer til at ligge på kun 199,- til 499,- kr. i butikkerne.

Alderssegmentet for Hector + Havana er 0-5 år, med særligt fokus på 0-2 år, og sortimentet i den første kollektion kommer til at indeholde både beklædning og accessories. 

Og så har de lige fortalt mig at der også kommer det sødeste liberty badetøj og andre fine nyheder ifm deres første sommerkollektion i 2018.

Glæd jer – det gør jeg!

Pssst … den lille “Chanel taske” er et stykke bidelegetøj fra Lexy Pexy via Yeahbaby.dk

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by