Flower delivery! #POSYdk - LAURA LAWAETZ

Flower delivery! #POSYdk

Så er der lækre friske blomster fra Posy… på mit dørtrin hver anden uge! Helt genialt nyt koncept fra Interflora, som jeg har fået mulighed for at teste.


Posy betyder jo “lille buket” eller “lille samling blomster” på engelsk, og det er netop konceptet. Hver anden uge får jeg leveret en lille buket blomster fra Posy… ikke de der prangende kæmpebuketter med risiko for brudeslør og orange blomster men en fin og underspillet håndplukket buket med sæsonens lækreste nordiske blomster.

Her er første delivery, som jeg ikke kunne have valgt bedre selv…

POSY_interflora-flower-delivery-laura-lawaetz

Smuk ik? Der er tre forskellige programmer at vælge imellem, nemlig Poetic Touch, Mark Style og Nordic Chic og jeg har valgt det sidste. Det er muligt at få blomsterne leveret hver uge, hver fjortende dag eller en gang om måneden. Priserne er fra 199,- (inkl. levering) og I kan læse mere om konceptet og evt teste det selv her. Og hey, hvis der er nogle mænd der lytter med, så giv det lige til jeres kæreste i gave ik’?

xxxxx

[Sponsored by Posy]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by