Happy birthday to me #thebig30 - LAURA LAWAETZ

Happy birthday to me #thebig30

Hov! Så blev man lige 30!

Som min storebror skrev i sit fødselsdagskort til mig igår:

30 is the new 20 … unless you’re 20, then it’s the new 40!

Og det kan der nok være noget om. Alder er noget mærkeligt noget og jeg husker helt tydeligt hvordan jeg som 20-årig tænkte at 30, så var man virkelig gammel. Altså gammel som i virkelig voksen. Og også lidt kedelig.

Og ja det passer vel egentlig meget godt alt sammen … Jeg har fundet manden jeg vil dele mit liv sammen med, jeg har et job jeg elsker, vi har både hus, biler, banklån, baby og både forpligtelser og bekymringer som aldrig før. Og hvis det at foretrække en god flaske vin og middag med venner over Chateau Motel betyder at man er lidt kedelig, then so be it! Elsker mit liv lige nu og at blive mor er uden tvivl det bedste der er sket i mit liv.

Så ja, 30 er sgu nok lidt voksent. Men det er også fan-fucking-tastic!

Skål på det! Man er vel stadig tørstig 😉

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by