January Top 5 // My Beauty Favourites - LAURA LAWAETZ

January Top 5 // My Beauty Favourites

I denne måned er der fugt, fugt og en lækker duft på programmet.  Jeg fik en facial i Amazing Space i sidste uge og fik samtidigt lige en venlig reminder om, hvor tør min hud er her i vintermånederne og hvor vigtigt det er med både pealing og masser af fugt…


1 + 2: Jeg er vild med Versos produkter og lækre design og deres exfoliating cloths er jeg blevet rigtigt glad for. Jeg glæder mig derfor til også at prøve deres deep hydration mask i ansigtet – forhåbentlig i weekenden.

3: Hænderne, de skal også have fugt! Min kollega Anne P., der er skønhedsredaktør på ELLE, satte lige inden jul hele redaktionen igang med at teste håndcremer – jeg fik glæden af at teste Dermalogicas håndcreme, der foruden den cool emballage bare er en fornøjelse at smøre på hænderne (se hele guiden med håndcremer på ELLE.dk her). Og så tørrer den lynhurtigt, så man med fordel kan have den stående på skrivebordet uden at fedte tastatur, mobiltelefon og det hele til!

4: Det er noget med luften på mit arbejde – måske det er klimaanlægget eller væg-til-væg tæpperne… min hud udtørrer i hvert helt vildt bare fra om morgenen til om eftermiddagen. Så på mit skrivebord står også en lille øjencreme fra Bobbi Brown.

5: En femte favorit lige nu er duften fra SG79. Den lidt tunge duft, passer perfekt til årstiden og så er den bare virkelig pæn at have stående på badeværelset. Ønsker mig hele serien nu.


Så er der jo min Invisalign bøjle, som jeg heller ikke kommer uden om… den kvalificerer sig altså ikke heeelt som en beautyfavorit endnu! Det går super godt, men det er altså lidt smertefuldt hver gang den skal skiftes, så vi er ikke helt blevet pals… Meen det er ikke noget, jeg ikke overlever, og jeg er sikker på at Invisalign nok skal finde vej til min Top 5 en dag, når jeg er lidt længere i processen. Glæder mig SÅ meget til resultatet 😉

Pssst… læs mere om mit valg omkring at få bøjle her og husk at Implantatklinik København giver gratis og uforpligtende tjek, hvis man går og overvejer det.

Signatur-Xx-Laura-Lawaetz

Need loads of moisture for my skin this month to stay winter-proof. On top of my list you find the Verso exfoliating cloths, Verso deep hydration mask, hydrating eye cream from Bobbi Brown, perfume from SG 79 and Dermalogica multivitamin hand and nail treatment.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by