Manicure and cherry nails - LAURA LAWAETZ

Manicure and cherry nails

Har lige været inde i en lidt “nude” periode, hvor jeg kun er gået efter de lyserøde, hvide og nude toner, når jeg har fået manicure af Rie hos Unique Nails, men denne gang lod jeg mig rive med af alle de smukke nye efterårsfarver, der netop er landet.

Forelskede mig i denne cherry/wine/purple farve, der både er eksklusiv og samtidig et friskt pust til efterårsgarderoben …

IMG_7918

Gelish manicure via UNIQUE NAILS // Ring DIRKS BY HELLEGERD // Watch OMEGA // Bracelets MATERNITY FOUNDATION x CARRÉ // Bracelets ANNI LU // Shirt dress NUÉ NOTES

Ift min graviditet og kemikalier, går jeg meget op I at bruge så gode produkter som muligt – både så naturlige som muligt, økologiske hvis muligt og uden alt for meget parfume. Men jeg synes samtidigt også at man skal forkæle sig selv med ting, der gør en glad i stedet for at stresse helt vildt over alt det man ikke må. Hårfarve (striber i håret) har uden problemer været sat hundrede procent på stand by, men lige netop dét at have smukke negle, er en luksus for mig, som jeg ville være meget ked af, at gå på kompromis med …

Jeg har fået lavet Gelish-manicure hos Unique Nails i fire-fem år, og jeg satte mig derfor for at undersøge det lidt nærmere, da jeg blev gravid. Jeg kom frem til at gelish-behandlingen i sig selv ikke er skadelig, men at acetonen og lampen, som man også bruger i forbindelse med behandlingen, (muligvis) ikke er så gode, at komme alt for tæt på.

Hvis du også gerne vil have lavet gelish-negle i din graviditet, kan det derfor være god en idé at snakke med din behandler om, at du ikke sidder og indånder acetonen direkte, kun bruger så lidt acetone som muligt (på en vatrondel), og at lampen med UV/LED stråler altid lukkes til, inden den sættes igang.

Men dette er blot min personlige indstilling til det – hvis du også er gravid, vil jeg helt klart råde dig til at mærke efter, inderst inde, hvad du har det godt med! Måske det er noget helt tredje, der virkelig betyder noget for dig?

Psst … Vild med det lille guldarmbånd? Læs mere om det fine Carré x Maternity Foundation armbånd og hvorfor du bør give det til dig selv, din veninde eller mor i mit indlæg her.

Laura-Lawaetz_Stylejunkie_signatur (1)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by