Laura Lawaetz: Postkort fra Paris - første rejse uden Lucca!

MyStyle #534: Postcard from Paris

Første rejse uden Lucca!! Ikke for Caspar, der har været i NY mange gange med work, men for mig! Vi syntes det var tid til en lille getaway  just the two of us og havde derfor booket 48 timer i Paris. Det var alt hvad jeg kunne klare, at være væk fra den lille bandit, men det gik så godt og det var helt fantastisk at have tid til bare at være os to. Og sove længe. Og spise morgenmad på sengen.

Vejret var lidt blandet, men godt om lørdagen, hvor jeg havde Ganni kjole og læderjakke på med nye LV boots (som jeg lige viser lidt nærmere i næste post).

Dress GANNI // Bag BY MALENE BIRGER // Boots LOUIS VUITTON // Sunglasses CÉLINE via SALLING C OPTIK

Vi boede på det virkelig dejlige nyrenoverede Hotel Bachaumont i det 2. arrondissement, som jeg havde fundet via Josephines fantastiske rejseblog. Selvom jeg elsker både det 6., det 4., så var det sjovt at prøve at bo et nyt sted, og der sker så meget i det 2., det ligger helt centralt og så er der proppet med hyggelige restauranter i Rue Montergueil området. Det kan virkelig anbefales!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by