Laura Lawaetz: Blomsterprint i Marokko

MyStyle #536: Flower print in Morocco

Vi er smuttet til Marokko med familien, for at fejre Caspars mors 60 års fødselsdag!

Vi bor på et resort, hvilket er ret optimalt med lille Lucca og alle hendes mange kusiner. Vi slapper totalt, spiser god mad og nyder lidt ferie sammen inden virkeligheden for mit vedkommende starter igen på mandag, hvor jeg skal tilbage på ELLE. Jeg glæder mig faktisk helt vildt til at komme tilbage til det job jeg elsker, mine kollegaer og bare få en mere normal hverdag igen, nu hvor Lucca er startet vuggestue og snart fylder 1 år.

De smukke farver hernede matcher perfekt det smukke PS18 print fra Nué Notes, der lander i butikkerne lige om lidt!

Slik dress NUÉ NOTES // Sandals NOMADIC STATE OF MIND // Earrings ORNELLA APROSIO

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by