Laura Lawaetz: Julepostkort og juleoutfit!

MyStyle #547: Merry Christmas

Glædelig jul til jer skønne læsere! Ved godt at julen ikke er en højtid eller en elsket tid for alle, men håber alligevel på, at I bruger tiden med enten familie, venner eller andre I holder af.

Vi er smuttet op i vores skihytte i Sverige, hvor vi juler for fuldt drøn med min familie. Selve juleaften startede allerede med dans kl 17 og gaver til Lucca inden hun blev puttet og vi fortsatte med andesteg, brunede kartofler osv.

Det var guddommeligt at se Lucca’s glæde over alle gaverne og en rød kælk, en lille dukke og en træhund var blandt favoritterne!

Jeg havde blomstret kjole på fra Baum med velour loafers og store øreringe …

Dress BAUM UND PFERDGARTEN // Loafers GUCCI // Earrings ERDEM

Er i 26. uge nu og maven er begyndt at strutte godt! Glæder os sådan til vores lille dreng kommer til april, men indtil da nyder vi fuld opmærksomhed til Lucca og en ekstra lang juleferie, som fortsætter i New York d. 30. og i Costa Rica fra d. 3. januar. Aaaaah!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by