Laura Lawaetz: Nytårskjole og feriestatus

MyStyle #548: Happy New Year!

Godt nytår!!! Er lidt bagud på blogpost … synes ikke jeg når noget, når jeg har ferie.

“If you want something done, ask a busy man”

Haha det passer virkelig. Og nu med Lucca, der max sover to timer om dagen, så er der ikke meget tid til overs (hvad var det nu vi brugte tiden på før Lucca!!??)

Men vi havde en skøn nytårsaften i New York! Vi boede alle dagene hos vores venner i Brooklyn, der også har en lille dreng, så nytår var lig med god mad og hygge hjemme. Var spændte på om vi med jetlag osv kunne holde os vågne til kl 12, men med en menu med både hummer og lammekroner, som drengene tog sig af (over et par flasker vin!!) imens pigerne snakkede, var klokken pludselig fire minutter i 12 og vi havde ikke engang spist dessert. Vi sprang ind i det nye år og så fyrværkeri over Manhatten fra taget (i sådan ca. 1 1/2 minut, for det var nemlig minus 10 grader udenfor!). Men vi havde en tophyggelig aften og fik grinet og snakket om året der gik.

Jeg havde en glimtende kjole fra Munthe med Heartmade støvlerne og lidt ekstra bling bling i ørene fra By Malene Birger.

Dress MUNTHE // Booties JULIE FAGERHOLT HEARTMADE // Earrings BY MALENE BIRGER

Lucca var i en lille uldkjole med perler fra ZARA.

Lucca måtte dog hurtigt overgive sig til Petit Bateau natdragten, da det var over hendes sengetid.

Håber også I kom godt ind i 2018! Vi er ankommet til Costa Rica nu, hvor vi skal være den næste uge … Fra minus 10 grader til plus 30 grader. Aaaah!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by