Needed: Rope sandals - LAURA LAWAETZ

Needed: Rope sandals

Siden Elin Kling lancerede sit brand Tôteme for et par år siden og introducerede mig til de cool rope sandals, har jeg drømt om et par. Men de bliver ved med at være udsolgt! Både på deres egen hjemmeside og på NAP.

Men så faldt jeg over brandet Nomadic State of Mind i et Grazia forleden, der også laver de originale “rope” sandaler, og så måtte jeg slå til.

Sandals by Nomadic State of Mind 

De findes både helt klassiske uden gummisål (ligesom Tôtemes) og så findes de med en smart sål, der gør at de ikke dør fuldstændig ved en dråbe vand. Jeg har bestilt et par i den klassiske sandfarve og et par i sorte.

Glæææder mig til at de kommer, så jeg kan tulle rundt i dem hele sommeren på landet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by