SINGAPORE COUNTDOWN - LAURA LAWAETZ

SINGAPORE COUNTDOWN

Så er der kun lidt over to uger til, jeg skal rejse med Mini for første gang. Og vi går all in, om man så må sige, da hendes første flyvetur bliver 12 timer til Singapore.

En rigtig tøsetur, hvor min partner in (blog) crime since forever, Sofie Bentzen, og jeg, skal ud og besøge vores veninde Stine og hende lille Ava-basse, der er 5 uger ældre end Lucca.

Vi skal heldigvis flyve direkte og jeg har Sofie ved min side, til at hjælpe hele vejen.

MY CARRIER BY STOKKE // WHITE SNOW SUIT BY PETIT BATEAU

Jeg er derfor gået i bæreselen bootcamp. De fleste af mine veninder siger, at de er helt afhængige af den. Jeg prøvede den nogle gange i starten, hvor Lucca bare vred sig og blev ked af det, men nu lader det til at hun endelig er begyndt at vænne sig til den.

Jeg gik en lang tur i skoven forleden og selvom hun vågnede lidt op undervejs, sad hun bare og puttede sig og faldt hurtigt i søvn igen af de vuggende bevægelser. Håber den kommer til at virke ligeså godt i lufthavnen, da jeg kan forestille mig, at det vil gøre rejsesituationen lidt nemmere (ift lift el.l.).

Det næste store dilemma er pakkesituationen … Holy moly hvor skal der planlægges! Alle rejsetips modtages med kyshånd (gerne i kommentarfeltet på FB)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by