Slip af med solskader og pigmentpletter - LAURA LAWAETZ

Slip af med solskader og pigmentpletter

Kæmper du med brune pletter, solskader eller små karsprængninger? Misfarvede områder på huden kan både opstå med alderen men desværre også i en tidlig alder, selvom man flittigt smører sig med solcreme… de kan sågar sætte sig virkelig uheldigt midt i panden eller på overlæben som overskæg.

Pigmentpletter solskader behandling laura lawaetz

Jeg kender rigtig mange der døjer med dette og da min faster (der står bag Karsprængning CPH) er en af landets bedste  til at fjerne den slags, har jeg besluttet mig for at dele dette lille tip:

Lige nu udlodder hun én gratis behandling samt 20% på behandlingen til alle der deltager i konkurrencen på ELLE.dk

SKRIV DIG OP GRATIS HER

Med den nye IPL Photorejuvenation maskine, kan hun behandle en række hudproblemer såsom blodsprængninger, pigmentpletter og solskader. Og som en bonus ved denne behandling, fremmer IPL også dannelsen af kollagen i huden, hvorfor behandlingen af pigmentpletter samtidigt giver en mild opstramning af huden og får porrerne til at trække sig sammen.

What’s not to like? Og så er min faster, Birgit, den sødeste skønneste kvinde, så hvis det måske kunne være noget for dig, så bestil en uforpligtende forundersøgelse.

Pssst… Det er NU det skal gøres inden huden får sol. Man opnår nemlig det bedste resultat med behandlingen, når huden er på sit blegeste.

IMG_6237.JPG

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Powered by